Geen producten (0)
 

Leonardo Adult Vis

€ 89,95 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 5919
Productcode leverancier 755 435
Omschrijving

 

LEONARDO Adult Sensitive Oceaanvis & Rijst

LEONARDO ® Adult Fish is de gezonde verscheidenheid van de zee. Geraffineerd met vitaliserende krill - schaaldieren uit Antarktika - de heerlijke kroketten zijn een hoogtepunt voor visfans uit het LEONARDO ® Adult programma. De natuurlijke omega-3 vetzuren van de zeevis zorgen voor een zachte huid en een gezonde huid
 

samenstelling:

Verse Zalm (30%); rijst; Vismeel van zeevis (12,5%); Pluimvee-eiwit, lage as, gedroogd (12,5%); maïs; Vet van gevogelte; Marine zooplankton, grond (Krill, 5%); Pluimvee lever, gehydrolyseerd; Rogge, gemout; Ei, gedroogd; Brouwerg, gedroogd (2,5%); Tray core expeller (1,5%); Chiasaat (1,3%); Carob verpletterd, gedroogd; Natriumchloride; Kaliumchloride; Chicoree Inulin

Analytische componenten:

Proteïne 32%; Vetgehalte 20%; Ruwe as 8,5%; Ruwe vezels 2,3%; Calcium 1,2%; Fosfor 0,8%; Natrium 0,4%; Magnesium 0,09%

Additieven per kg:

Voedingsfysiologische additieven:
Vitamine A 15.000 IE; Vitamine D3 1.500 IE; Vitamine E 150 mg; Vitamine C (als ascorbylmonofosfaat, natriumzout) 245 mg; Taurine 1.400 mg; Koper (als koper (II) sulfaat, pentahydraat) 15 mg; Ijzer (als ijzer (II) sulfaat, monohydraat) 200 mg; Ijzer (als ijzer (III) oxide) 385 mg; Mangaan (als mangaanoxide) 50 mg; Zink (als zinkoxide) 150 mg; Jodium (als calciumjodaat, watervrij) 2,5 mg; Selenium (als natriumseleniet) 0,15 mg

Technologische additieven:
lecithine 2.000 mg; sterk tocoferol bevattende extracten van natuurlijke oorsprong (= natuurlijke vitamine E) 80 ml

 
Reacties

Ook interessant

€ 51,65
Facebook Twitter

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.