Geen producten (0)
 

Belcando Puppy GF Poultry

€ 76,35 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 5316
Netto gewicht 12,50 Kg
Omschrijving

Belcando Puppy GF Poultry

Veel fokkers en puppy-eigenaren hechten veel waarde aan een graanvrije voeding voor hun honden. Daarom is het belangrijk om vanaf het begin het juiste recept te kiezen. Extra vers pluimvee en zorgvuldig geselecteerde grondstoffen maken BELCANDO® Puppy GF Poultry zeer goed verdraagbaar. Granen worden in dit recept vervangen door hoogwaardig amarant - een ideale bron van belangrijke voedingsstoffen.

ANALYSE

SAMENSTELLING

Vers pluimveevlees (40 %); Pluimvee-eiwit, asarm, gedroogd (16 %); Amarant (14%); Aardappelzetmeel; Erwtenbloem; Vismeel van zeevis (5 %); Pluimveevet; Zeezoöplankton, gemalen (Krill, 2,5 %); Gelatine, gehydrolyseerd (2,5 %); Bakkersgist, gedroogd (2,5 %); Ei, gedroogd; Johannesbroodpitmeel, gedroogd; Gedroogde bietenpulp, ontsuikerd; Dicalciumfosfaat; Zalmolie; Pluimveelever, gehydrolyseerd; Chiazaad; Natriumchloride; Kaliumchloride

ANALYTISCHE BESTANDDELEN

Eiwit 29,5 %; Vetgehalte 19,0 %; Ruwe as 7,5 %; Ruwe celstof 2,5 %; Vocht 10,0 %; Calcium 1,25 %; Fosfor 1,0 %; Natrium 0,35 %

ADDITIEVEN PER KG

Voedingsfysiologische additieven: Vitamine A 15.000 I.E.; Vitamine D3 1.500 I.E.; Vitamine E 150 mg; Taurine 500 mg; Koper (als koper-(II)-sulfaat, pentahydraat) 12,5 mg; IJzer (als ijzer-II-sulfaat, monohydraat) 200 mg; Mangaan (als mangaan-II-oxide) 40 mg; Zink (als zinkoxide) 125 mg; Jodium (als calciumjodaat, watervrij) 2,0 mg; Selenium (als natrium-seleniet) 0,05 mg
Technologische additieven: Tocoferolextracten van plantaardige oliën (= natuurlijke vitamine E) 48 mg

Reacties

Ook interessant

Facebook Twitter

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.